Απόφοιτοι ΤΕΙ Μηχανολογίας/ Ηλεκτρολογίας
Adecco
Αθήνα
πριν από 3 μέρες
source : Kariera.gr

H Adecco , για λογαριασμό πολυεθνικής εμπορικής εταιρείας στη Μάνδρα Αττικής , αναζητά επτά (7) άτομα για τη στελέχωση των παρακάτω θέσεων :

Απόφοιτοι ΤΕΙ Μηχανολογίας / Ηλεκτρολογίας

 • Θέλεις να μάθεις πως λειτουργεί η γραμμή παραγωγής ενός εργοστασίου με πελάτες στη διεθνή αγορά; Να γνωρίσεις στην πράξη όσα έμαθες στα βιβλία;
 • Οι σπουδές σου στο ΤΕΙ Μηχανολογίας / Ηλεκτρολογίας θα σου δώσουν το διαβατήριο για έμμισθη εργασία στο πόστο του συσκευαστή με προοπτικές εξέλιξης στο ρόλο του χειριστή μηχανών.

  Πριν τη μεταφορά σας στο site της Adecco για την ολοκλήρωση της αίτησής σας, ένα pop-up παράθυρο θα σας ζητήσει την εισαγωγή του e-mail σας για λογαριασμό του kariera.

  gr. Αν δεν επιθυμείτε να εισάγετε το e-mail σας στο συγκεκριμένο πεδίο, επισκεφθείτε το , αναζητήστε τη θέση που σας ενδιαφέρει και κάντε απευθείας την αίτησή σας.

  Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

  Για περισσότερες θέσεις εργασίας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και καταχωρίστε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση μας.

  Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης