Chef de Cuisine, à la carte restaurant
Ikos Resorts
Halkidiki, Grecia
πριν από 6 μέρες

Responsibilities

  • Organize and supervise staff shifts
  • Appraise staff performance and provide feedback to improve productivity
  • Ensure compliance with sanitation and safety regulations within the kitchen area
  • Delegate tasks to kitchen staff, supervise and assist whn needed
  • Ensure correct plate presentation as specified by the Executive Chef
  • Monitor food stock, place orders and discard out-of-date items
  • Experiment with recipes and suggest new ingredients in cooperation with the Executive Chef
  • Enhance a teamwork environment, leading by example
  • Your main qualifications / skills

  • Similar work experience or as a Sous Chef within an a la carte restaurant
  • Team management skills
  • Up-to-date knowledge of cooking techniques and recipes in addition to sanitation regulations
  • Culinary school diploma
  • Our Offer

  • Generic & Departmental Trainings
  • Single or Shared Accommodation, Full Board nutrition
  • Daily transportation between accommodation and work
  • Development opportunities in one of the top awarded and developing companies globally
  • If this looks like the right job for you, send your CV and join our growing team!

    We are an equal opportunities employer. All applications will be considered as confidential.

    We respect your privacy by adhering to the European Union General Data Protection Regulation (GDPR). Learn more about the protection of your personal data on our page.

    Share

    Υποβάλετε αίτηση
    Προσθήκη στα αγαπημένα
    Κατάργηση από τα αγαπημένα
    Υποβάλετε αίτηση
    Το e-mail μου
    Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
    Συνέχεια
    Φόρμα αίτησης