Ανθρώπινο δυναμικό για την COCO-MAT Bike
COCO-MAT
Kifissia, Greece
πριν από 13 μέρες

Μάς πήρε τρία χρόνια αδιάλειπτης έρευνας, αλλεπάλληλων δοκιμών και σκληρής δουλειάς για να φτιάξουμε το καλύτερο ποδήλατο στον κόσμο.

Το καλοκαίρι τού 2016 μετρήσαμε 9058 km με ορθοπεταλιές και πολύ ιδρώτα για να γνωρίσουμε όλα τα χωριά και τις πόλεις τής πανέμορφης πατρίδας μας.

Στις 28 Μαρτίου 2018 ξεκινήσαμε από το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, τη Γαύδο, για να φτάσουμε στις 2 Ιουλίου 2018 στο βορειότερο, το Nordkapp της Νορβηγίας, ποδηλατώντας 12417 km.

Καταστήσαμε το ξύλινο ποδήλατο σύμβολο τής ελληνικής ποιότητας και σκέψης και αυτό που τώρα επιθυμούμε είναι να δούμε την παρέα μας να μεγαλώνει με ομοιοπαθείς .

Με όμοιο πάθος για ζωή, γέλιο και δημιουργία. Μη καπνιστές, αλλά εραστές των αγαθών τού κόπου.

Με ξυλουργούς, μηχανικούς, σχεδιαστές για την ιστοσελίδα μας, διευθυντή παραγωγής, που, όπως εμείς, θα πηγαινοέρχονται στη δουλειά μόνο με ποδήλατο.

Αξιοπρεπείς αποδοχές για όλα τα μέλη τής οικογένειάς μας. Εκτός του βασικού μισθού, ασύγκριτες απολαβές για τα κατορθώματά μας.

Paul Efmorfidis

Σας προσκαλούμε για συνέντευξη με τον Παύλο Ευμορφίδη, στις 6 : 45 το πρωί τής Δευτέρας 09 / 07. Κοντογιάννη 11, Λυκόβρυση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο info coco-mat.bike

Στείλτε την αίτηση σας
Στείλτε την αίτηση σας
Το e-mail μου
Κάνοντας κλικ στο "συνέχεια ", δίνω neuvoo συγκατάθεση για την επεξεργασία των δεδομένων μου και να μου στείλετε email Alerts, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo . Μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου ή να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης