ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗ
Εταιρία προϊόντων ονυχοπλαστικής
Κομοτηνή, Ξάνθη
πριν από 11 μέρες
source : Jobseeker.gr

Εισαγωγική εταιρεία προϊόντων ονυχοπλαστικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναζητεί στέλεχος πωλήσεων για τις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η θέση αφορά στην προώθηση, την ανάπτυξη και την παρακολούθηση των πωλήσεων της εταιρείας. Στόχος είναι η ανάπτυξη νέων πελατών και υποστήριξη των υπαρχόντων.

Αρμοδιότητες :

Ενίσχυση υπάρχοντος και επέκταση πελατολογίου

Επικοινωνία και επισκέψεις σε πελάτες για την κάλυψη αναγκών του πελατολογίου και την προώθηση των προϊόντων της εταιρείας

Προώθηση πελατοκεντρικής προσέγγισης της εταιρείας για τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης

Προφίλ υποψηφίου / ας :

Ευχέρεια λόγου

Ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης

Προϋπηρεσία σε θέση πωλήσεων

Κάτοχος διπλώματος οδήγησης

Η εταιρεία προσφέρει μηναίο μισθό και bonus βάση επίτευξης στόχων, έξοδα μετακίνησης και προοπτική παροχής μέσου μεταφοράς (ΙΧ).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση με την ένδειξη ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗ.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης