Προσωπικό Παραγωγής
ROLCO-BIANIΛ A.E
Αθήνα
πριν από 3 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

H ROLCO-BIANIΛ A.E., η μεγαλύτερη βιομηχανία απορρυπαντικών, στο πλαίσιο της συνεχούς και συστηματικής ανάπτυξης των προϊόντων και υπηρεσιών της, αναζητά άτομα με προηγούμενη εμπειρία σε τμήμα Παραγωγής ή / και Συσκευασίας για κάλυψη διαφόρων θέσεων και ειδικοτήτων (χειριστές, πρακτικοί μηχανικοί).

Oι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα έως 07 / 10 / 2020 , σημειώνοντας τον κωδικό PRD 0920

στο fax : 210 3426171 ή επιλέγοντας Αίτηση

ή στη διεύθυνση Αγίας Άννης 111, 182 33 Αθήνα,

υπόψη Δ / νσης Ανθρωπίνου Δυναμικού

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια

Στέλνοντας το βιογραφικό σας, δίνεται συγκατάθεση κατά την έννοια του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για την επεξεργασία των στοιχείων σας και την τήρησή τους για διάστημα 6 μηνών.

Ο συμμετέχων έχει το δικαίωμα ανακλήσεως της συγκαταθέσεώς του οποτεδήποτε, καθώς και το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή / και διαγραφής των στοιχείων του.

Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και την Πολιτική Απορρήτου μας ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα μας

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης