ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ/ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗ / ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Phlebology & Plastic Clinic
ΑΘΗΝΑ
πριν από 2 μέρες
source : Jobseeker

ΙΔΙΩΤΙΚΌ Ιατρείο με έδρα την ΑΘΗΝΑ με οργανωμένη reception και τηλεφωνικό κέντρο, αναζητά νέα υπάλληλο, Διοικητικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό για Καλωσόρισμα, Εξυπηρέτηση Ασθενών, Τηλεφωνικό Κέντρο / Γραμματεία : διαχείριση ραντεβού και αιτημάτων πελατών, δια ζώσης Ενημέρωσης Πελατών και Πωλήσεις, για κάλυψη νέας θέσης εργασίας με πλήρη ετήσια απασχόληση.

Περιγραφή Θέσης

Οργάνωση και Διαχείριση Εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων τηλεφωνικού κέντρου / Γραμματείας

Λήψη και κατάλληλη καταγραφή / επιβεβαίωση Ραντεβού Ασθενών (τηλέφωνο & e-mail), με τήρηση διαδικασιών, ώστε να διασφαλίζεται η κατάλληλη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Έκδοση παραστατικών με ενημέρωση Ιστορικό Ασθενών C.R.M. (Customer Relationship Management).

Απαραίτητα προσόντα

Απόφοιτος λυκείου (πτυχίο Νοσηλευτικής ΤΕΙ-ΑΕΙ με κατεύθυνση μεταπτυχιακής εξειδίκευσης μάρκετινγκ ή διοίκηση θα αξιολογηθεί θετικά).

Γνώσεις χρήσης Η / Υ.

Επαρκής γνώση αγγλικής γλώσσας.

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Δεξιότητες

Υπευθυνότητα για Προγραμματισμό

Οργάνωση και αποτελεσματική διαχείριση καθημερινών εργασιών και επιχειρησιακών λειτουργιών

Επικοινωνίας, Συνεργασίας, Ομαδικότητας.

Παροχές

Ευχάριστο και Ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Ασφαλιστική κάλυψη (άδειες, δώρα, επιδόματα).

Ικανοποιητικές αποδοχές και Bonus βάση Αποτελεσματικότητας, Παραγωγικότητας, Αποδοτικότητας. Δυνατότητες εξέλιξης και σε άλλα τμήματα.

Τρόπος επικοινωνίας :

Εφόσον υπάρχουν οι παραπάνω Ικανότητες και Δεξιότητες, Αγάπη για τον εαυτό με θέληση για απασχόληση, μπορείς να μοιράζεσαι κάθε στιγμή το πάθος για την άριστη εξυπηρέτηση κάθε Ασθενή / πελάτη με ευγένεια στην επικοινωνία και ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων, σε εκφράζει η καλή και με προοπτικές επαγγελματική απασχόληση, και επιθυμείς επαγγελματική απασχόληση σε ένα σταθερό, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον, παρακαλούμε μπορείς να καλέσεις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα Παρασκευή και ώρες 09 : 30 17 : 00 για να γίνει συνεννόηση, να οριστικοποιηθεί μέρα και ώρα προσέλευσης στο ιατρείο για την κατάλληλη συμπλήρωση αίτησης εργασίας Τηλ. Επικ. : 6972195565

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης