ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΩΛΗΤΗ ΠΑΓΚΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ
University of Piraeus
Greece
πριν από 11 μέρες

Ο κάτοχος της θέσης θα αναφέρεται στον Προϊστάμενο του Τμήματος και θα είναι υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των πελατών λιανικής & χονδρικής, την προετοιμασία προσφορών στους πελάτες, καθώς και την προώθηση ανταλλακτικών.

Κύρια Καθήκοντα :

 • Προώθηση πωλήσεων ανταλλακτικών αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών που αντιπροσωπεύει ο Όμιλος.Διατήρηση και διεύρυνση πελατολογίου.
 • Διάγνωση και ανάλυση αναγκών πελατών.Διασφάλιση ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών.

  Απαραίτητα Προσόντα :

 • Απόφοιτος Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι. / Ιδιωτικής Σχολής.Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση.Αποτελεσματικότητα υπό συνθήκες πίεσης.
 • Επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες.Ευγένεια και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση πελατών.Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

  Πολύ καλή γνώση Η / Υ (MS Office).Επιθυμητή γνώση ERP προγραμμάτων.Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους).

  Ο Όμιλος προσφέρει :

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.Δυνατότητα συνεχούς επιμόρφωσης.Προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης σε ένα άριστο περιβάλλον εργασίας.
 • Για την αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσετε την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου μας :

  Για όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια

  FacebookTwitterEmailLinkedIn

  Step 2
  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης