Υπεύθυνος υποδοχής
The Golden Age Hotel of Athens
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker

Αναζητούμε έναν Ρεσεψιονίστ που θα είναι υπεύθυνος για το χαιρετισμό των πελατών και των επισκεπτών στο Ξενοδοχείο Πέντε Αστέρων μας.

Θα είστε υπεύθυνοι για να δίνετε στους πελάτες οδηγίες για διάφορα μέρη του γραφείου, να επικοινωνείτε με τους υπαλλήλους σχετικά με τους επισκέπτες, να απαντάτε σε τηλέφωνα και να λαμβάνετε μηνύματα και να ταξινομείτε και να διανέμετε αλληλογραφία.

ΚαθήκονταΕξυπηρετεί τους επισκέπτες χαιρετώντας, καλωσορίζοντας και κατευθύνοντάς τους κατάλληλα.Ειδοποιεί το προσωπικό της εταιρείας για την άφιξη του επισκέπτη.

Διατηρεί σύστημα ασφάλειας και τηλεπικοινωνιών.Ενημερώνει τους επισκέπτες απαντώντας ή παραπέμποντας σε ερωτήματα.Κατευθύνει τους επισκέπτες διατηρώντας καταλόγους υπαλλήλων και τμημάτων.

Απαιτήσεις και ΠροσόνταΑπολυτήριο Λυκείου ή ισότιμο,δεξιότητες πληκτρολόγησης υπολογιστή,δεξιότητες επικοινωνίας,φιλική και εξωστρεφής προσωπικότητα,ικανότητες οργάνωσης,ικανότητα ανταπόκρισης σε αιτήματα αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους / το βιογραφικό τους μέσω email.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης