Ηλεκτρολόγος - Αυτοματιστής
Farma Mitsopoulos
Corinth, Corinthia, Greece
πριν από 3 μέρες
source : CollegeLink

Ο κάτοχος της θέσης υπάγεται στην Τεχνική Διεύθυνση και ευθύνεται για την προληπτική συντήρηση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, τη διόρθωση τυχόν δυσλειτουργιών-βλαβών των ηλεκτρολογικών - ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων του εργοστασίου καθώς και των νέων κατασκευών ή βελτιώσεων των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Καθήκοντα :

 • Εφαρμόζει πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης.
 • Επεμβαίνει άμεσα στις καθημερινές δυσλειτουργίες βλάβες των ηλεκτρολογικών ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων του εργοστασίου και τις επιδιορθώνει με τρόπο που να αποκαθίσταται η αποτελεσματική και ασφαλής λειτουργία τους.
 • Ενημερώνει άμεσα τον προϊστάμενο σε περιπτώσεις που κρίνει ότι υπάρχουν επισφαλείς καταστάσεις και προτείνει δράσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους
 • Ελέγχει την απόδοση των χρησιμοποιούμενων υλικών και ανταλλακτικών καθώς και την ποιότητα τους (συμμόρφωση με τις τεχνικές προδιαγραφές), προτείνοντας διορθωτικές ενέργ&e
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης