Υπεύθυνος Παραγωγής (στο χώρο των Τροφίμων)
HUMANIS HR Consultants
Αθήνα
πριν από 4 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Πελάτης μας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, αναζητεί Υπεύθυνο Παραγωγής στο χώρο των Τροφίμων.

Περιγραφή Ρόλου

Αποτελώντας το μυαλό της Παραγωγής, ο ρόλος συλλέγει, επεξεργάζεται και επικοινωνεί στους εσωτερικούς ενδιαφερόμενους όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη λειτουργία της εταιρείας, αυτοματοποιώντας όλες τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας την ποιότητα των τροφίμων & πρώτων υλών βάσει των διεθνών προδιαγραφών.

Ο Υπεύθυνος Παραγωγής συντονίζει και επιβλέπει όλες τις λειτουργίες του τμήματος θεσπίζοντας τις απαραίτητες διαδικασίες και φροντίζει να κάνουν όλοι αυτό που εμπίπτει στις αρμοδιότητες του ρόλου τους με τον τρόπο που πρέπει στο χρόνο που πρέπει, τηρώντας τους κανόνες και τα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται.

Επίσης, ως ο κύριος δίαυλος επικοινωνίας της Παραγωγής τόσο με τη Διοίκηση όσο και με τα καταστήματα, ο Υπεύθυνος Παραγωγής εκπροσωπεί την ομάδα στην υπόλοιπη εταιρεία και είναι υπεύθυνος να μεταδώσει το όραμα και να εμπνεύσει το προσωπικό με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τη διατήρηση ενός καλού εργασιακού κλίματος.

Εκτός αυτού, είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος για την εξέλιξη και ανάπτυξη των μελών της παραγωγής μέσα από την εκπαίδευσή και εξέλιξή τους.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης