Επικεφαλής Ζαχαροπλάστης (Head Pastry Chef)
Humanis HR Consultants
Αθήνα
πριν από 1 μέρα
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Πελάτης μας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, με έδρα το Βόρειο Τομέα Αθηνών, αναζητεί Επικεφαλής Ζαχαροπλάστη (Head Pastry Chef).

Role Desription

Αναμφίβολα ο ρόλος με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην παραγωγή των προϊόντων μας, ο Επικεφαλής Ζαχαροπλάστης ηγείται δια του παραδείγματος, όντας υπεύθυνος να μεταφέρει το όραμά της εταιρείας σε όλο το προσωπικό της παραγωγής έτσι ώστε τα προϊόντα μας να εκπροσωπούν επάξια τις αξίες που πρεσβεύουμε και τις γεύσεις που χαρακτηρίζονται από τις παραδοσιακές μεθόδους μας.

Ο επικεφαλής ζαχαροπλάστης αποτελεί πηγή δημιουργικότητας, καινοτομίας και έμπνευσης για τους υπόλοιπους ρόλους, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που θα παρακινεί το προσωπικό και θα εξασφαλίζει την παραγωγικότητα.

Εξαίρετος γνώστης της ζαχαροπλαστικής, με πάθος για γλυκές και νόστιμες δημιουργίες, φροντίζει ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν λιχουδιές που να χαρακτηρίζονται από υψηλότατη ποιότητα, φρέσκες ιδέες και φυσικά, υπέροχη γεύση.

Αρμοδιότητες

 • Προετοιμάζει και διευθύνει όλα τα πόστα με στόχο την καθημερινή παραγωγή των προϊόντων μας,ακολουθώντας τις παραδοσιακές αλλά και νέες συνταγές.
 • Δημιουργεί, προτείνει και εισάγει νέες και συναρπαστικές συνταγές , με σκοπό τον εμπλουτισμό των προϊόντων μας και την ανανέωση του ενδιαφέροντος των πελατών μας, καθώς και την αναβάθμιση του brand μας.
 • Λειτουργεί ως coach, παρέχοντας καθοδήγηση και υποστήριξη στους ζαχαροπλάστες και το προσωπικό, με στόχο να εμπνεύσει, να παρακινήσει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά εμπόδια και δυσκολίες.
 • Προσδιορίζει τις ανάγκες στελέχωσης και συμμετέχει ως hiring manager στη διαδικασία επιλογής προσωπικού.
 • Οργανώνει και επιβλέπει την εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων.
 • Ελέγχει την ποιότητα του υλικού και την κατάσταση του εξοπλισμού και των συσκευών που χρησιμοποιούνται.
 • Φροντίζει να τηρούνται τα καθιερωμένα πρότυπα υγιεινής, ποιότητας, ομοιομορφίας και αισθητικής
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης