Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας – Λάρισα
INVESTA Real Estate
Λάρισα, Θεσσαλία, GR
πριν από 2 μέρες
source : Kariera

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Λάρισα

Η INVESTA Real Estate δραστηριοποιείται στην αγορά με μια έμπειρη ομάδα κτηματομεσιτικών συμβούλων με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του Real Estate .

Βασικός στόχος είναι η ποιοτική διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου αξιόλογων ακινήτων στο Ν. Λάρισας, την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Με πολυετή εμπειρία στην αγορά ακινήτων, οι ιδιοκτήτες της εταιρίας καθώς και οι συνεργάτες τους, αναπτύσσουν την δραστηριότητα τους στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γύρω από την διαμεσολάβηση, επένδυση, διαχείριση, και εκμετάλλευση ακινήτων.

Με την κορυφαία τεχνογνωσία στον κτηματομεσιτικό χώρο, την μακροχρόνια εκπαίδευση στο εξωτερικό και την εργασιακή προϋπηρεσία σε πολυεθνικές εταιρίες από το 2005, οι συνεργάτες της INVESTA προσαρμόζουν τα διεθνή πρότυπα του Real Estate στην τοπική αγορά της Λάρισας.

Προσφέρουν στο πελατολόγιο τους επαγγελματισμό, ασφάλεια, εχεμύθεια και κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών. Απλά, κατανοητά και ανθρώπινα.

 • Γιατί INVESTA Real Estate ;
 • Παρέχουμε :

 • Το καλύτερο πραγματικό ποσοστό αμοιβής της αγοράς. Καθαρή προμήθεια που ξεκινάει από 60% έως 100%. Χωρίς fees.
 • Κορυφαίο εργασιακό χώρο σε σημείο αναφοράς, πρώτης προβολής.
 • Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με διαφάνεια, ήθος, αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό.
 • One to One Coaching. Εκπαιδευτής που καθοδηγεί τον συνεργάτη στην νοοτροπία και στις διαδικασίες του επαγγέλματος.
 • Υποστήριξη από όλα τα μέλη της ομάδας μας για την ταχύτατη και πιο παραγωγική εκκίνηση των νέων συνεργατών μας.
 • Εκπαίδευση διεθνών προτύπων προσαρμοσμένη στα τοπικά δεδομένα.
 • Διδάσκουμε τους τρόπους λειτουργίας κτηματομεσιτικής επιχείρησης και δημιουργίας ομάδας, βασισμένων σε αμερικάνικα μοντέλα.
 • Πελατολόγιο ακινήτων και αγοραστών / μισθωτών της εταιρίας.
 • Γραμματειακή υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας.
 • 10.Νομική Υποστήριξη.

  11. Βασική αρχή της εταιρικής μας κουλτούρας είναι η ομαδική εργασία και η αξιοκρατική, δίκαια αντιμετώπιση των συνεργατών μας.

  Επενδύουμε στους ανθρώπους μας και όχι σε brand . Απόδειξη της επιτυχίας μας, είναι οι άνθρωποι μας. Τα στελέχη της εταιρίας που ξεκίνησαν την καριέρα τους κοντά μας, εδραίωσαν γερά επαγγελματικά θεμέλια και πέτυχαν αξιοσημείωτα αποτελέσματα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

  Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να επιλέξετε μια διαφορετική, ξεχωριστή και ενοποιημένη ομάδα Real Estate για να σταδιοδρομήσετε στο χώρο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Όλες οι επικοινωνίες καθώς και οι αιτήσεις εργασίας αντιμετωπίζονται απολύτως εμπιστευτικά.

  INVESTA Real Estate

  Κούμα 1, Λάρισα

  Τηλ : 2411104111

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης