Εσωτερική νταντά για το Ηνωμένο Βασίλειο
Paramana
Αργυρούπολη, GR
πριν από 4 μέρες

Μετακομίσα πριν 3 χρόνια στην Αγγλία, μαζί με τα δυο μου παιδιά τη Νεφελη 7 ετών και τον Ιάσονα 4,5 ετών. Από τότε ζούμε μαζί με μια εσωτερική νταντά η οποία πλέον αποτελεί μέρος της οικογένειας μας.

Δυστυχως θα μετακομίσουμε σύντομα σε άλλη πόλη, στο Σέφιλντ και η νταντά μας δεν επιθυμεί να μας ακολουθησει. Αναζητούμε ένα καινούργιο μέλος για την οικογένεια μας, που να έχει ευχάριστη και ευέλικτη προσωπικότητα και αγάπη για τα παιδιά.

Ιδανικά κάποιον που θα ήθελε να παραμείνει μαζί μας τουλάχιστον για ένα έτος. Στα πλαίσια των εργασιων που απαιτούνται είναι μεταφορά των παιδιων από και προς το σχολείο το πρωί και το μεσημέρι (περίπου 8 : 30 με 15 : 00) και απασχόληση αργότερα ή απλά μεσημέριανος ύπνος ή μεταφορά στις εξωσχολικές δραστηριότητες μέχρι περίπου στις 6 το απόγευμα.

Επισης κάποιες ήπιες οικιακές εργασίες ή παρασκευή γευμάτων θα ήταν επιθυμητές. Παρεχεται διαμονή και γεύματα με την οικογένειά καθως και άδεια μετ' αποδοχών που το καλοκαίρι θα είναι όση και οι σχολικές διακοπές.

Επίσης κάλυψη εξόδων μετακίνησης από και προς την Ελλαδα όταν συνοδεύεται η οικογένεια.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης