CHEF
HOTEL IRIS SIVIRI KASSANDRA HALKIDIKI
CHEF
πριν από 3 μέρες

Θα αναλάβει σε συνεργασία με τη διεύθυνση της εταιρίας την οργάνωση και τον συντονισμό της κουζίνας και του μενού του ξενοδοχείου, την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία της κουζίνας και τη διεκπαιρέωση των καθημερινών διαδικασιών.

Να είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής και να έχει προυπηρεσία.

Να έχει γνώση διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρησης των τροφίμων.

Γνώση της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.

Ικανότητα συνεργασίας, πνεύμα ομαδικότητας, ηγετικές ικανότητες και δυνατότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης.

Εμπειρία και γνώσεις κοστολόγησης εδεσμάτων.

Προσφέρονται διαμονή, διατροφή και ασφάλιση.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης