Παιδαγωγός για ένα παιδί ηλικίας 10 ετών, Μαρούσι
Nannuka.com
Μαρούσι, GR
πριν από 9 μέρες

Αναζητώ Παιδαγωγό ή νηπιαγωγό ή και οικιακή βοηθό που θα επιβλέπει και στο θέμα της τουαλέτας, του ταίσματος, της αυτοεξυπηρέτησης και θα απασχολεί παιδί 10 ετών με νοητική υστέρηση στην περιοχή Μαρούσι.

Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι γύρω από το παιδί, δημ. απασχόληση στο σπίτι και σύντομη απασχόληση έξω από το σπίτι για βελτίωση στην επινοινωνία.

To παιδάκι έχει νοητική υστέρηση, καλή βλεματική επικοινωνία και κάνει αγωγή τουαλέτας, του αρέσει η μουσική, δεν έχει λόγο.

Αν βρεθεί πρόσωπο για συνεργασία μαζί μου θα διαμορφωθεί το ωράριο και η αμοιβή μπορεί να γίνει μηνιαία. Η περιοχή μου είναι εύκολα προσβάσιμη από την κηφισιά, τα βριλήσια, το χαλάνδρι.

Θα με ενδιέφερε και η συνοδεία του σε κατασκήνωση ΠΟΣΓΑΜΕΑ για τέσσερις μέρες το χρόνο καθώς και η φύλαξή του κατά τη διάρκεια ενδεχόμενης απουσίας μου. Ευχαριστώ

Υποβάλετε αίτηση
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Κάνοντας κλικ στο "συνέχεια ", δίνω neuvoo συγκατάθεση για την επεξεργασία των δεδομένων μου και να μου στείλετε email Alerts, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo . Μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου ή να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης