Νηπιαγωγός για ένα παιδί ηλικίας 4 ετών, Καλαμαριά
Nannuka.com
Καλαμαριά , GR
πριν από 16 ώρες

Αναζητώ για υπεύθυνη,σοβαρή κοπέλα νηπιαγωγό ή παιδαγωγό για δημιουργική απασχόληση με θεατρικό παιχνίδι,κατασκευές,μουσικοκινητική αγωγή,κουκλοθέατρο και διάφορες δραστηριότητες γύρω από το παιδί.

Απαραίτητη η προϋπηρεσία.Ενδιαφέρομαι για μόνιμη συνεργασία,μόνο σοβαρές προτάσεις.Το κυρίως ωράριο είναι 16 : 30-21 : 30 Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη, 16 : 30-

22 : 00 Παρασκευή και το Σάββατο 9 : 00-16 : 00.Στις ημέρες που είναι κλειστά τα σχολεία (Χριστούγεννα,Πάσχα,καλοκαίρι) θα χρειαστεί απασχόληση και τα πρωινά επομένως το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής : 9 : 30 με 15 : 30 και τα απογεύματα 17 : 30-

21 : 30.Οι έξτρα ώρες της πρωινής εργασίας είναι 2,50€ την ώρα.Κάποιες στιγμές θα βρίσκεται και ο μεγάλος αδερφός 10 ετών για να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης