Βρεφονηπιοκόμος για ένα παιδί ηλικίας 3 μηνών, Νίκαια
Nannuka.com
Νίκαια, GR
πριν από 3 μέρες

Αναζητούμε έναν άνθρωπο να φροντίζει το βρεφάκι μας τις ώρες που λείπουμε στη δουλειά. Ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε πρέπει πάνω απ'όλα να αγαπάει τα παιδιά και να έχει υπομονή και διάθεση για φροντίδα.

Σε ό,τι αφορά τη φροντίδα του συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω : Τάϊσμα-προετοιμασία φαγητού, καθαριότητα-πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδί(δωμάτιο και χώρος που παίζει, παιχνίδια, ρούχα, κλπ), παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση.

Δεν ψάχνουμε για οικιακή βοηθό ή για έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά χωρίς ενδιαφέρον και αγάπη. Ψάχνουμε για έναν καλό άνθρωπο, καθαρό, τίμιο, συνεπή, ειλικρινή και με θέληση να περνάει δημιουργικές ώρες με το παιδί μας.

Δευτέρα με Πέμπτη 08 : 00-18 : 00. Κατόπιν συζήτησης, θα επιθυμούσαμε τη φροντίδα του και για λίγες ώρες τις Παρασκευές (πρωινά).

Στείλτε την αίτηση σας
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Στείλτε την αίτηση σας
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης