Νηπιαγωγός για ένα παιδί ηλικίας 2 ετών, Άγιος Δημήτριος
Nannuka.com
Άγιος Δημήτριος, GR
πριν από 9 μέρες

Καλησπέρα σας, Καθώς είμαι εργαζόμενη μητέρα, χρειάζομαι έναν επαγγελματία να με βοηθήσει με το μεγάλωμα του παιδιού. Τη συνεργασία αυτή τη βλέπω μακροπρόθεσμα, καθώς για τα επόμενα δυο με τρία χρόνια σίγουρα θα χρειάζομαι βοήθεια.

Το ζητούμενο είναι να μην αλλάζω άτομα καθώς; Δημιουργείται μια πολύ σημαντική σχέση με το παιδί και χτίζεται εμπιστοσύνη.

Αυτό που χρειάζομαι σε καθημερινή βάση είναι εξάωρη απασχόληση και 2 με 4 βραδινά το μήνα. Θα ήθελα ο επαγγελματίας να έχει τουλάχιστον 2-

4 χρόνια εμπειρίας στη φύλαξη παιδιών και να είναι ηλικίας 25-35. Είναι σημαντικό να μπορεί να απασχολείται το παιδί, καθώς στην ηλικία των 2-

3 ετών θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο και άρα ζωγραφιές, χειροτεχνίες, κηπουρική στο μπαλκόνι και παιχνίδι είναι ασχολίες που θα θέλει να κάνει.

Η συνέπεια, η οργανωτικότητα, η ειλικρίνια, η υπευθυνότητα και η ευελιξία είναι χαρακτηριστικά που θα εκτιμηθούν συνολικά στη συνεργασία.

Χρειάζομαι κάποιον άμεσα διαθέσιμο και είμαι στη διάθεσή σας να το συζητήσουμε περαιτέρω και από κοντά. Ευχαριστώ πολύ, Με φιλικούς χαιρετισμούς Αγγελική

Στείλτε την αίτηση σας
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Στείλτε την αίτηση σας
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης